Kine Nekkerspoel

Op zoek naar een kinesist in Nekkerspoel, Mechelen?

Tom Veroeveren studeerde in 1992 af als Licenciaat kinesitherapie en motorische revalidatie aan de KULeuven. Als full-time professioneel kinesitherapeut startte ik mijn eigen kine praktijk in de Nekkerspoelstraat in Mechelen.

Een kinesitherapeut of fysiotherapeut helpt verschillende lichamelijke klachten op te lossen aan de hand van diverse oefeningen. Samen met de patiënt stel ik een behandelplan op en help ik gewrichten beweeglijker te maken, pijn te verminderen of te revalideren van een blessure of operatie.

In samenwerking met je arts proberen wij het letsel op te sporen en op een efficiënte manier te genezen. We focussen op revalidatie maar ook op preventie. Mijn persoonlijke interesses gaan uit naar de kaakgewrichtsproblematiek, de sportkinesitherapie, stressbehandeling en het mogelijk maken van een pijnvrij, kwalitatief leven bij chronische problemen.

Kinesitherapeut: beschermd beroep

Het beroep van kinesitherapeut is wettelijk beschermd. Ik ben afgestudeerd aan de KULeuven in 1992 en ben ingeschreven bij het RIZIV. Je kunt de kost van bepaalde behandelingen dus recupereren. Vraag gerust meer informatie hierover tijdens de eerste consultatie.

Mijn praktijk is gelegen in de Nekkerspoelstraat in Mechelen.

Kinesist Nekkerspoel, Mechelen

Ik heb een algemene opleiding kinesitherapie / motorische revalidatie:

  • Algemene kinesitherapie / fysiotherapie
  • Motorische revalidatie van spieren en gewrichten
  • Psychomotorische revalidatie
  • Postoperatieve revalidatie
  • Sportkinesitherapie

 

Kinesist in Mechelen Nekkerspoel

Tom Veroeveren is Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie, afgestudeerd aan de KULeuven. In mijn kine praktijk in Mechelen werken we aan een therapie op maat.

Contacteer kinesist Tom Veroeveren

Kinesist Tom Veroeveren

Nekkerspoelstraat 87
2800 Mechelen

  015 55 78 23
  info@kinesist-mechelen.be

Nekkerspoelstraat 87
2800 Mechelen
Belgium