Kinesist Mechelen

Je zoekt een kinesist in Mechelen?

Tom Veroeveren is kinesist in Mechelen. Sinds 1992 heb ik een zelfstandige kine praktijk in de Nekkerspoelstraat in Mechelen.

Een kinesitherapeut of fysiotherapeut helpt verschillende lichamelijke klachten op te lossen aan de hand van diverse oefeningen. Samen met de patiënt stel ik een behandelplan op en help ik gewrichten beweeglijker te maken, pijn te verminderen of te revalideren van een blessure of operatie.

Elke patiënt en elke aandoening vraagt een persoonlijke en specifieke behandeling op maat. In samenwerking met je arts proberen wij het letsel op te sporen en op een efficiënte manier te genezen. We focussen op revalidatie maar ook op preventie. Kinesitherapie kunnen we daarom zien als een waardig alternatief voor langdurige medicatie of pijnlijke ingrepen

Veel kinesisten werken tegenwoordig in grotere praktijken, maar de keuze voor een zelfstandige kinesist betekent dat u een individuele behandeling krijgt, telkens door dezelfde therapeut die u perfect kan opvolgen en begeleiden.

 

Kinesitherapeut: beschermd beroep

Het beroep van kinesitherapeut is wettelijk beschermd. Ik ben afgestudeerd aan de KULeuven in 1992 en ben ingeschreven bij het RIZIV. Je kunt de kost van bepaalde behandelingen dus recupereren. Vraag gerust meer informatie hierover tijdens de eerste consultatie.

Mijn praktijk is gelegen in Mechelen, net buiten de ring, vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

Kinesist specialisaties

Ik heb een algemene opleiding kinesitherapie / motorische revalidatie. Binnen dit ruime veld heb ik enkele specialisaties en specifieke interesses:

  • Algemene kinesitherapie / fysiotherapie
  • Motorische revalidatie van spieren en gewrichten
  • Psychomotorische revalidatie
  • Postoperatieve revalidatie
  • Sportkinesitherapie

 

Kinesist Mechelen

Tom Veroeveren is Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie, afgestudeerd aan de KULeuven. In mijn kine praktijk in Mechelen werken we aan een therapie op maat.

Contacteer kinesist Tom Veroeveren

Kinesist Tom Veroeveren

Nekkerspoelstraat 87
2800 Mechelen

  015 55 78 23
  info@kinesist-mechelen.be

Nekkerspoelstraat 87
2800 Mechelen
Belgium