Kinesitherapie Mechelen

Kinesitherapie

Kinesitherapie richt zich op het gezond functioneren van het lichaam, met name van gewrichten, spieren en andere weefsels. Een kinesitherapeut gaat op zoek naar de achterliggende oorzaken van motorische klachten. Door gerichte behandeling en oefeningen kunnen we problemen verhelpen en zoveel mogelijk vermijden.

Veel voorkomende klachten zijn rug- en nekklachten, ontstekingen van gewrichten, spieren en pezen, stabiliteitsproblemen, stijfheid en verkramping. In het geval van een operatie werken we in overleg met uw arts aan een onderbouwde, efficiënte revalidatie.

In de kinesitherapie komen we in aanraking met heel wat aanverwante domeinen: orthopedie, neurologie, reumatologie, pediatrie, cardiologie, enzovoort. Binnen al deze domeinen kan een kinesitherapeut een essentiële aanvulling zijn in de revalidatie en behandeling van problemen.

Kinesitherapeut in Mechelen

Tom Veroeveren is Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie, afgestudeerd aan de KULeuven. In mijn kine praktijk in Mechelen werken we aan een therapie op maat.

Contacteer kinesitherapeut Tom Veroeveren